محققان دریافتند زنان دارای پیشینه ژنتیکی سرطان سینه در مقایسه با زنان دارای وضعیت مشابه که تحت عمل جراحی کاهش وزن قرار می گیرند ۲.۵ برابر بیشتر با بدخیمی سرطان سینه مواجه هستند.

كاهش وزن

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر، احتمال بروز سرطان سینه در زنان به شدت چاق یا دارای شاخص توده بدنی بالاتر از ۳۵، ۱۸ درصد بود در حالی که در زنان دارای شرایط مشابه که تحت عمل جراحی کاهش وزن قرار گرفته بودند این ریسک ۷.۴ درصد بود.

نتایج مطالعه همچنین نشان داد جراحی کاهش وزن موجب کاهش احتمال ابتلا به سرطان‌های مرتبط با چاقی تا ۲۰ درصد می‌شود.

محققان در این مطالعه، داده‌های مربوط به ۱,۶۷۰,۰۳۵ بیمار دارای شاخص توده بدنی ۳۵ یا بیشتر را بین سالهای ۲۰۱۰ و ۲۰۱۴ بررسی کردند. بروز سرطان در مورد بیش از ۱.۴ میلیون بیماری که تحت جراحی کاهش وزن قرار نگرفته بودند (گروه کنترل) و حدود ۲۵۰ هزار بیماری که تحت جراحی کاهش وزن قرار گرفته بودند، بررسی شد.

«امانوئل لو منزو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «یافته‌های ما نشان می‌دهد جراحی چاقی می‌تواند به شکل قابل توجهی از ابتلا به سرطان در بیماران دارای ریسک بالا در مقایسه با جمعیت عمومی پیشگیری نماید.»

وی در ادامه می‌افزاید: «این تاثیر در بیمارانی که از لحاظ ژنتیکی به شدت در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار داشتند، بسیار چشمگیر بود.»

توت فرنگی از پیشرفت سرطان سینه پیشگیری می‌کند

محققان تاکید می‌کنند برای پی بردن به فاکتورهای احتمالی نیاز به مطالعات بیشتری است.

طبق اعلام انجمن سرطان آمریکا، بافت چربی بیشتر می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان سینه را از طریق افزایش میزان استروژن افزایش دهد. اضافه وزن و چاقی با افزایش ریسک ابتلا به ۱۳ نوع سرطان مرتبط هستند.

کد خبر 462659
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha